Teljes körű építészeti szolgáltatás

Építészeti tervezés:
A megrendelői igényeket figyelembe véve vállaljuk komplett építési engedélyezési és kiviteli tervek készítését, hivatali ügyintézését.

Mindennemű építészeti tervezést, legyen szó családi házról, ikerházról, többlakásos társasházról, meglévő épület átalakításáról, bővítéséről, tetőtér beépítésről, mezőgazdasági épületekről, középületekről.
A feladat számunkra ugyanaz: a megrendelő maximális megelégedését szolgáló, igényes építészeti megoldás megtalálása.
Munkánk során szem előtt tartjuk a kor elvárásainak megfelelő megjelenést (REFERENCIÁK), az energiatudatos tervezést (PASSZÍVHÁZ) (ÉPÜLETENERGETIKA), továbbá a korszerű építőanyagok, technológiák és műszaki megoldások alkalmazását.

Hosszú tanulási folyamat után megkezdtük „PASSZÍV” „PASSZÍV-AKTÍV” és „ALACSONY ENERGIAIGÉNYŰ” házak tervezését kivitelezését. (PASSZÍVHÁZ)

Belsőépítészeti tervek készítése:
Ön megálmodja, mi megtervezzük lakásának belső tereit, egyedi bútor terveket készítünk. Konyháját úgy alakítjuk ki, hogy abban a főzés, mosogatás kellemes időtöltéssé lesz. Partner asztalos céggel a tervek kivitelezése sem okoz gondot. (REFERENCIÁK)

Felelős műszaki vezetés:
Felelős műszaki vezetést csak az általunk tervezett, vagy épített épületek kivitelezésekor vállalunk.

Műszaki ellenőrzés:
Mindennemű magas- és mélyépítési munkák műszaki ellenőrzését vállaljuk. Segítséget nyújtunk a beruházónak a kivitelező kiválasztásában, a kapott árajánlatok értékelésében. A kivitelezés folyamán folyamatosan képviseljük a megrendelő érdekeit. Maximálisan figyelünk arra, hogy a kivitelező a legjobb minőségben, megfelelő anyagok beépítésével, a törvények betartásával végezze a feladatát.

Statikai tervek készítése:
Önnek nem kell statikus után kutatni. Mi ezt a kérdést is megoldjuk. Statikusunk Kiss István építőmérnök, minden kihívást örömmel old meg.

Épületgépészeti tervek készítése:
Nagy gyakorlattal rendelkező épületgépész partnerünk készíti el terveinkhez a gépészeti dokumentációt (víz, szennyvíz, fűtés, hűtés, szellőztetés, gáz, alternatív energia felhasználás tervezése).

Épületvillamossági tervek készítése
Tudjuk, főleg lakóépületekhez az építtető ritkán készíttet villamos terveket. A mai kor fantasztikus elektronikai fejlődése, szükségessé teszi villamos tervező bevonását nem csak nagyobb projekteknél, de családi házaknál is. Nekünk ebben Fekete Ferenc villamosmérnök a partnerünk.

Fogalmak: JOGSZABÁLYOK (VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK)

-engedélyes tervek:
300 m2 alatti lakóépület építés, és bővítés egyszerű bejelentésének elkészítése
Építésügyi hatósági engedély ill. bejelentés alapján végezhető építési tevékenységekhez szükséges tervdokumentációk elkészítése.

-kiviteli tervek:
Kivitelezési munkákhoz szükséges kivitelezési tervdokumentáció elkészítése, szükség esetén szakági tervezők együttműködésével.

-hivatali ügyintézés:
Az engedélyezésekkel kapcsolatos iratok beszerzése (tulajdoni lap, térképmásolat, szakhatósági hozzájárulások, közműnyilatkozatok).

-felelős műszaki vezetés:
A felelős műszaki vezető tevékenysége a vállalkozó (alvállalkozó) kivitelező építési szerződésében vállalt építőipari kivitelezési tevékenységnek, vagy meghatározott részének irányítására terjed ki.

-műszaki ellenőrzés:
Az építési műszaki ellenőr az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában elősegíti és ellenőrzi a vonatkozó jogszabályok,hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentáció betartását, a megrendelő érdekeit képviseli.